Iloa ja valoa!

Taas on uusi kausi hyvässä vauhdissa ja vaikka ulkona illat pimenevät, niin iloa ja valoa riittää ainakin meikäläisen elämässä.

Stage-ohjelma on jo takana, mutta sen vaikutukset tuntuvat vielä pitkään. Toivoin isosti, että into musiikkiteatteria kohtaan kasvaisi ja siltähän tilanne nyt vaikuttaa. Tampereen Yhteiskoulun voitto johti siihen, että ”Silmistä Pois” -musikaali tehtiin valmiiksi ja esitimme sitä 17 kertaa legendaarisen Peacock-teatterin näyttämöllä ja palaute oli huikeaa. En muista Hype-musikaalin (1994) jälkeen saaneeni kertaakaan niin kiittävää, onnellista ja liikuttunutta palautetta katsojilta kuin nyt ja sehän johti siihen, että matkamme jatkuu vielä Tampere-taloon 15.-16-10.2011! Vaikka TV-ohjelma ei miljoonayleisöä saanutkaan, niin luulenpa, ettemme tehneet STAGEA turhaan ja voitimmehan ohjelmalla formaatti-Finlandiankin…hyvä me.

Ja hei, Porvoon Linnankosken lukion porukka saattaa myös musikaalinsa ”Yksi Päivä Lisää” valmiiksi ja minäkin olen mukana auttamassa…esitykset sijoittuvat tammikuun 2012 loppuun Porvoon Grandissa.

Tanssitunnit ja kehonhuolto pitävät mun kropan ja pään kasassa ja olen niin kiitollinen kaikille ihanille tanssioppilailleni. Naurua, hikeä, ähellystä ja tunteiden myllerrystä voi kanssani kokea maanantaisin ja keskiviikkoisin StepUp Schoolissa Kaikukatu 4 A:ssa. Lajivalikoimaan kuuluu Broadway, Happy Hour ja Power Stretch ja ikäryhmät ovat 15+, 20+, 40+ ja 60+…mukaan vaan, sillä mä olen ihan kiltti ope varsinkin 60+-tunneilla. www.stepup.fi

Yhteistyö Ritvan kanssa jatkuu tietysti edelleen ja 21 yhteisen työvuoden jälkeen voin sanoa, että osaamme hommamme ja nautimme siitä aina vaan. Vaikka vuodet vierivät ja kaikenlaisia ”uusia” ismejä syntyy kaiken aikaa, ei mikään jyrää läsnäolotaitojen, kohtaamisviestintäosaamisen tai myönteisen psykologian yli…on oikeastaan aika hauskaa, että asiat, joista meitä jopa pilkattiin 1990-luvulla, ovat nykyään mitä kovinta tiedettä ja faktaa. Onneksi edes jotkut asiat maailmassa ovat menneet fiksumpaan ja luomumpaan suuntaan.

TV-rintamalla elän nyt sellaista vaihetta, että suunnitellaan ja funtsaillaan…heti kun on jotain kerrottavaa, niin tietoa tulee.

Toivottavasti Sinulla riittää energiaa syksyyn ja talveen ja jos valohoitoa olis tarvis, niin saa ottaa yhteyttä: marco@marco.fi tai 09-77461722

PS. Varsinaista supervalohoitoa on tarjolla Finnmatkojen Fiesta-viikoilla Gran Canarialla marraskuun lopulla…taitaa muuten olla jo 8. vuosi putkeen.