Sutinasyksy 2010

Syksy on siitä hauskaa aikaa, että vaikka ulkona pimenee, sitä ei yleensä ehdi huomata, kun on niin paljon puuhaa. Mielestäni on hauskaa se, että työn alla on aina muutama olemassa oleva projekti ja lisäksi paria uutta suunnitellaan.

Tanssinopetus on ollut superantoisaa ja jotenkin luovuuskin on kukkinut eli uusia sarjoja on syntynyt suhteellisen vaivattomasti. Tästä suuri kiitos lankeaa oppilaille, jotka ovat inspiroijia ja muusia ja joita ilman hommat ei sujuisi lainkaan. Erityisen tohkeissani olen siitä, miten moni on innostunut perustekniikan opettelemisesta ja siitä miten se jo nyt näkyy heidän tanssissaan.

StepUp School toimii nykyään Helsingin ja Espoon lisäksi myös Vantaalla ja Rovaniemellä, joten huippuopetusta ihanien ammattilaisten johdolla piisaa entistä laajemmalti.

DANCEn tekeminen on ollut yllättävänkin tunteikasta ja olen todella ylpeä siitä, että olen saanut olla tässä mukana. Tanssijana ja opena olen Neloselle kiitollinen siitä, että vihdoinkin saimme  näin hienon ”näyttämön” tanssille, huippukoreografeille ja ennen kaikkea nuorille lahjakkaille tanssijoille.

Uutta ohjelmaa kuitenkin jo pukkaa, vaikkei edellinen ole vielä tätä kirjoittaessani edes päättynynt. ”STAGE paras koulumusikaali” on unelmien projekti, joka pärähtää Neloselle ensi keväänä. Kouluista, opettajista ja oppilaista on viime vuosina puhuttu suhteettoman paljon negatiivista, vaikka tämän maan yläasteilla ja lukioissa on enimmäkseen huipputyyppejä niin opettajina kuin oppilainakin.

STAGEssa lähdemme etsimään luovaa, rohkeaa ja innokasta musiikkiteatteriryhmää suomalaisista yläkouluista ja lukioista. Kyseessä on ryhmäkilpailu, jossa pyrimme rohkaisevaan ja innostavaan meininkiin, joka toivottavasti leviää koko maahan. Voittajapoppoon kanssa otan ison vastuun, sillä ensi elokuussa teemme kokoillan shown Linnanmäen Peacock-teatteriin!!

Lisätietoja ohjelmasta ja koko projektista löytyy pikapuoliin www.nelonen.fi -sivuilta.

Ritvan ja meikäläisen yhteisura on kestänyt jo 20 vuotta ja tänä päivänä olemme parempia kuin koskaan. Niin paljon on opittu ja koettu ja kun lisäksi kansainväliset tutkimukset vahvasti todistavat, että olemme olleet kaikki nämä vuodet oikeassa, niin hyvältä tuntuu.

Teemme siis valmennustyötämme edelleen rakkaudella ja meihinhän saa parhaiten yhteyden rakkaan Meikkumme kautta: meikku@marco.fi

Eletään täysillä ja nautitaan syksyn energisoivasta voimasta!